top of page

sN0print påska 2024 i Jotunheimen - programmet er klart!

Dokumentarfilmen sNOprint fra Jotunheimen i fjor har verdenspremiere i New York 13.-18.mars 2024! 

Kunstprosjektet sNOprint iscenesetter og bearbeider økosorg og klimaangst gjennom lek og alvor, fortellinger og dialog – og i teatrale prosesjoner i vinterfjellet.

Breene våre smelter, snøen forsvinner, arter forsvinner og vinterne blir kortere. Det handler om økosorg, og kanskje klimaangst. Vi skal feire den snøen vi fortsatt har, men vi skal også sørge sammen med naturen over tapet!

 

Med sNOprint inviterer vi dere fjellfolk med på: Skiturer, sove ute en vinternatt, dialog og forestillingen «Magiske myter og fortellinger i telt» Publikum kommer inn i teltet, tar plass på skinn i en sirkel, møter Jotnen (eller Volven?) som forteller om naturen og historier og myter fra Jotunheimen.

Å samles i en sirkel er en urkraft som er viktig i dagens samfunn, en følelse av tilhørighet og ... gjennom eventyr/sagn og historier inviteres publikum til å reflektere med og rundt naturkrisen.

Vi vil slå leir ved DNT-hytta Fondsbu ved Eidsbugarden på mandag 25.mars. Fra 26.mars er vi på ekspedisjon/prosesjon, og kommer tilbake til Fondsbu på Langfredag 29.mars. Påskeaften og første påskedag blir det forestillinger i leiren ved Fondsbu. Mer detaljert program - se ovenfor.

VIL DU VÆRE MED PÅ NOE AV DETTE? Ta kontakt med kunstnerisk leder Solvei Stoutland, 99235653, solvei@bergenbyspill.no 

Dialog sNOprint.png
bottom of page